Jason Waterfalls + The Young River

Pop, Rock

Jason Waterfalls komt naar Den Bosch! Op zondag 28 november kun je bij Willem Twee komen genieten van deze energieke popsensatie!

 

Wordt verplaatst
Facebook event
Datum 29-04
Prijs € 10,00
Locatie Poppodium

Over Jason Waterfalls

De naam van de band doet je misschien denken aan de hit van TLC. Maar Jason Waterfalls gaat nog een stapje verder, deze band gooit hoge ogen met hun energieke pop-rocknummers gevuld met synths en krachtige harmonieën . Het resultaat is een uniek geluid dat het best te vergelijken is met Britse acts als Nothing but Thieves, Don Broco en You Me At Six. Begin 2019 werd besloten om nieuwe muziek uit te brengen. Na de release van diverse losse singles werd in het voorjaar van 2020 een nieuw EP uitgebracht, ‘Pillars’.

Deze Utrechtste band met inmiddels ruime ervaring op zak als headliner en als support act van de groten der aarde, is Jason Waterfalls klaar voor 2020 en kan het niet anders dan dat je nog veel meer van ze gaat horen. Jason Waterfalls heeft duidelijk één doel voor ogen: het publiek een goede tijd bezorgen met hun gelikte live moves en hooks met meedogenloze uitbarstingen van energie.

Als je een liefhebber bent voor stevige refreintjes, catchy coupletten en een bak live-energie die je tegelijkertijd doet watertanden, handen klappen en hardop zingen, moet jij er bij zijn!

The Young River

The Young River brengt met zijn energieke vibes de heerlijke New Nashville sound naar Europa. Met stevige drums, rockende gitaren en feel good banjo combineren de mannen hedendaagse muziek met een warme liefde voor Tennessee New Country.

Opgroeiend tussen stapels country vinyl, reizend door de blakende outback en samen in een camper roadtrippend langs de zuidelijke stranden om met hun gritty guitarriffs zomeravonden nog zwoeler te maken:

al jaren delen de hechte vrienden hun passie voor de country way of life.

Een snelgroeiende band, die als een zandstorm de podia verovert. Afgelopen tourperiode heeft The Young River 50 shows gespeeld op verschillende plekken in binnen- en buitenland. Ook Nederlandse popzalen zoals De Helling, Hedon, Simplon en Rotown konden niet uitblijven. Ze deelden het podium met bands als The Overslept, Call it Off, Bottles of Love en waren support voor Country Music Hall of Fame member Charlie McCoy (USA).

Datum 29-04
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal + Grote Zaal