In the Woods + Saturnus + THE FORESHADOWING

Drie opwindende bands bijeengeschraapt voor een helse tour
Heavy
Tickets
Facebook event
Datum 28-10
Prijs € 20,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
In the Woods + Saturnus + THE FORESHADOWING

In the Woods

IN THE WOODS... gaat door met hun geheel eigen mix van avant-garde, progressieve black rock/metal en slaagt er opnieuw in om een episch meesterwerk af te leveren, waarbij onbetreden paden en heidense tongval worden gevolgd. Met het nieuwe label Soulseller Records en nieuwe zanger Bernt Fjellestad worden de zeilen bijgezet om nieuwe hoogten te bereiken. IN THE WOODS... begon lang geleden aan deze reis en is met "Diversum" opnieuw trouw aan hun geest, door verandering, verschil en diversiteit te omarmen. Het resultaat is alles wat IN THE WOODS... is geweest en wat de band zal worden, gevangen in een absoluut uniek album dat niet gemist kan worden tijdens live shows. 

Saturnus

Na verschillende bezettingswijzigingen is Saturnus nu sterker en meer verenigd dan ooit, wat de weg vrijmaakt voor een volgende stap. Een nieuwe deal met Prophecy Productions maakt de release van de "The Lighthouse Session" EP (Prophecy Productions 2022), de daaropvolgende "Before The Storm 2022" Europese Tour, en het langverwachte nieuwe album "The Storm Within" dat in juni 2023 uitkomt, tastbaar. Afgebeeld als de perfecte samenkomst van melancholische harmonieën met epische passages en tonen die zielen verwoesten, vraagt Saturnus jullie allemaal om klaar te zijn voor de herfsttour.

The Foreshadowing

Het Italiaanse THE FORESHADOWING werd opgericht in 2005 en won aan populariteit in de internationale gothic doom scene met vier geprezen albums die werden uitgebracht tussen 2007 en 2016. Gedurende deze periode toerde de band over de hele wereld en trad op op grote festivals zoals Summer Breeze, Rock Harz, Wave Gotik Treffen, Stoner Hand of Doom, Legacy, Mayday Rock Festival en Summer Darkness naast Lacuna Coil, Moonspell, Katatonia, Saturnus, October Tide, Tiamat, My Dying Bride en vele anderen. Na zes jaar stilte keren ze terug met een nieuwe EP getiteld "Forsaken Songs," die nieuw, niet eerder uitgebracht materiaal en speciale tracks uit het verleden verzamelt.

Bestel tickets

Datum 28-10
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal