Ik Wil Dansen XL

met Tessel + SocksSportsSocks
Indiepop, Elektronisch, Lekker Dansen

 

 

Tickets
Facebook event
Datum 27-05
Prijs € 7,50
Locatie Poppodium
Ik Wil Dansen XL

Ik Wil Dansen is terug met een speciale extra grote editie! Het wordt niet alleen dansen op de beste muziek gedraaid door de gezelligste Dj's maar het wordt ook genieten van twee indie bands. Verwacht rammelende gitaren, vlijmscherpe teksten en cathcy songs met Tessel en Socks;SportSocks

7506

Socks;SportsSocks

De indie-ambient-punk band Socks;SportSocks uit Rotterdam zingt met singles als ‘Afterparty’ en ‘People Get Around’ en ‘Hipster Blues #4′ over het ironische bestaan van een twintiger anno nu. De band bracht in 2020, het leukste muziekjaar ooit, hun allereerste EP genaamd ‘People singing about people’ uit. Deze liedjes zijn geheel door de band zelf opgenomen en geproduceerd in de verschillende slaapkamers van de bandleden. De band klinkt volgens sommigen als een combinatie van Mac DeMarco en dEUS, maar toch vooral als zichzelf. De band doet dit jaar mee met de Popronde en 3voor12 selecteerde hen vervolgens als 3voor12 Popronde Talent.

https://www.facebook.com/SocksSportsSocks
https://open.spotify.com/artist/5iofxr31yEqGuxH0OIrAEq...
https://www.instagram.com/sockssportssocks/ 

Over TESSEL

Indie-surf band uit Utrecht

De lichtvoetige indie-pop van TESSEL voert je mee op een golf van quirky gitaren, groovy drums en gelaagde samenzang. Speelde als support van Ten Fé (UK), op Motel Mozaïque en als finalist van de Grote Prijs van Nederland. Met drie singles en een bomvolle Popronde (2019) op zak is de viermanformatie klaar voor de release van hun gloednieuwe EP! TESSEL’s inspiraties zijn o.a. Bombay, Mac Demarco en Beach Fossils.

www.facebook.com/tesselband
www.tesselband.nl
https://open.spotify.com/artist/4Q4DrlJOGIGwIq0OvPd69A...
https://www.instagram.com/tesselband

Datum 27-05
Tijd 21:00
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal + Grote Zaal