Horns & Electronics

Horn of Plenty presenteert een double bill van twee jonge en zeer getalenteerde multi-instrumentalisten
Elektronisch, Horn of Plenty festival

die hun blaasinstrument combineren met elektronica en hiermee de meest waanzinnige, maar ook zeer uiteenlopende, muziek te maken. 

Bestel je tickets nu
Datum 5-03
Prijs € 19,50
Locatie Toonzaal
Horns & Electronics

Morris Kliphuis

Deze in Berlijn wonende, Nederlandse componist/instrumentalist is een bijzonder talent, wiens werk even indrukwekkend als moeilijk in een hokje te plaatsen is. Op Horn of Plenty presenteert Morris zijn nieuwe soloproject op de hoorn. Hierbij diept hij alle mogelijkheden van het instrument uit. Van meer traditionele sounds tot extended techniques en van ruis tot multiphoncis en meer. Alles in het moment, een live onderzoek naar de hoorn met een soort elektronisch vergrootglas. Omdat hij het concert vrij improviseert, heeft het een bijzondere en kwetsbare esthetiek.

www.morriskliphuis.com

ESINAM

ESINAM geeft een solo-optreden met dwarsfluit en elektronica en Morris Kliphuis komt met een nieuw project op de hoorn en elektronica. Esinam Dogbatse is een Belgisch-Ghanese multi-instrumentaliste uit Brussel. Al op jonge leeftijd raakte ze gefascineerd door muziek, in het bijzonder door percussie-instrumen­ten zoals de tama. Piano werd haar eerste hoofdinstrument, maar om praktische redenen on­derweg en op tournee koos Esinam vervolgens al snel voor de dwarsfluit. Als “one woman band” ESINAM creëert ze, door naast de dwarsfluit meerdere instrumenten in haar eentje tot loops en samples te bewerken en hiermee haar tracks op te bouwen, een compleet eigen muzikale wereld, vol ritmes, grooves, melodieën en loops.

www.esinamdogbatse.com

Bestel tickets

Datum 05-03
Tijd 20:30
Locatie Toonzaal