Het Kinderatelier

Het Kinderatelier is een project van Huis73
Beeldende kunst, Workshop

waarin jonge kinderen gedurende tien woensdagen kennis maken met kunst maken en ervaren

Bestel tickets
Datum 24-04
Prijs € 7,50
Locatie Kunstruimte
Het Kinderatelier

Op twee van de tien woensdagen strijken zij neer in de tentoonstellingen van de Willem Twee, waar zij zelf aan de slag gaan met allerlei verschillende materialen samen met kunstdocent Eva de Man.

Wat is het Kinderatelier

In het Kinderatelier mag jij je eigen kunst  maken en telt jouw fantasie! Je werkt met heel veel mooie materialen, waarmee jij jouw fantasie uitbeeldt. Schilderen met verf, tekenen met houtskool, boetseren in de klei, druppelen met ecoline en nog veel meer. Soms kijken we naar de natuur en gebruiken we bijvoorbeeld ook blaadjes of takjes om mee te werken. Wie wil er nou niet, met een kwast in je hand en een palet, achter een echt schildersezel staan? Heb je al wat basis en wil je verdieping? Ook dit kan binnen het kinderatelier. Er valt van alles te ontdekken en te leren. 

Het Kinderatelier is een project van Huis73; de workshops vinden doorgaans hier ook plaats. Op twee woensdagen is er les in de Kunstruimte van de Willem Twee en schilder en teken je te midden van een echte expositie: op woensdag 28 februari en woensdag 24 april.

Wat is het Kinderatelier

Praktische informatie

Deze workshop vindt plaats op woensdag 28 februari en op woensdag 24 april van 15:00 tot 17:00 en is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. Je kunt tickets kopen voor deze workshopdag via de website en aan de balie op de dag zelf. Heb je al de hele cursus afgenomen bij Huis73? Dan hoef je geen los ticket te kopen voor deze workshop en heten we je van harte welkom om 15.00 in de Kunstruimte op de eerste verdieping. 

Vind je het Kinderatelier zó leuk dat je alle toekomstige workshops wil bijwonen? Via de website van Huis73 kun je een cursuskaart kopen voor alle Kinderateliers, zowel die in de Willem Twee als in Huis73. Je betaalt dan alleen voor de workshops die je nog bij zal wonen.

Praktische informatie

Bestel je tickets 

Datum 24-04
Tijd 15:00
Locatie Kunstruimte