Friends from Amsterdam

De vonk tussen het Amsterdams Andalusisch Orkest en de Amsterdam Klezmer Band is overgeslagen!
Horn of Plenty festival

Ze werkten samen aan een concert dat de klanken van traditionele Arabisch-Andalusische muziek vermengden met klezmer-, Balkan- en zigeunermuziek. En dat smaakte naar meer! 

Bestel nu je ticket(s)
Datum 6-03
Prijs € 22,50
Locatie Pleinzaal TadP
Friends from Amsterdam

Tijdens Horn of Plenty delen onze Friends from Amsterdam opnieuw samen het podium en laten je ze letterlijk omver blazen!  

Amsterdams Andalusisch Orkest

Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) verbindt al meer dan tien jaar traditionele en hedendaagse muziek, en integreert een scala aan genres: van Arabisch-Andalusisch tot jazz, folk en hedendaags klassiek. Het orkest heeft deuren geopend voor een sterke muzikale traditie en heeft een nieuw publiek bereikt door muziek uit verschillende periodes en stijlen, verhalen vertellen, theater, dans, workshops en meer te verkennen. AAO heeft samengewerkt met grootheden uit de Arabische muziekwereld en uitgebreid naar andere genres, waaronder hedendaagse dans, urban dance, scratch-dj en storytelling.

www.amsterdamsandalusischorkest.nl 

Amsterdam Klezmer Band

Mix een dosis klezmer met een snufje jazz, voeg een shot Balkan en een vleugje Gypsy toe, et voilĂ , je hebt het recept voor Amsterdam Klezmer Band. Koperblazers, contrabas, accordeon en percussie versterken elkaar met pulserende grooves vol subtiele maar toch rauwe energie. Ze laten het publiek graag zweten, maar kunnen je ook laten wegdromen op een soulvolle klaagzang. De band heeft zich ontwikkeld tot een internationaal gevierde band met een sterke livereputatie. Hun muziek inspireert collega-muzikanten van over de hele wereld, wat resulteert in kleurrijke covers van AKB-nummers die je op YouTube vindt.

www.amsterdamklezmerband.com

Bestel tickets

Datum 06-03
Tijd 20:15
Locatie Pleinzaal TadP