Nico Vis Chamber Music Contest

De beste jonge muziekensembles
Muziek

Een selectie van de beste ensembles van het Fontys Conservatorium meten zich met elkaar ten overstaan van een vakjury en publiek.

Tickets
Datum 23-04
Prijs € 10,00
Locatie Toonzaal
Nico Vis Chamber Music Contest

De Nico Vis Chamber Music Contest is de jaarlijkse vrucht van de intensieve samenwerking van Fontys Conservatorium en Willem Twee muziek en beeldende kunst.. 

Het idee voor een contest waarin de beste ensembles van het conservatorium zich meten om de juryprijs en publieksprijs in de wacht te slepen, kwam een klein decennium geleden uit de koker van Nico Vis. 

Nico was tot de zomer van 2022 actief als coördinator master of music van Fontys Hogescholen en droeg tijdens zijn carrière ook zorg voor de reeksen lunchconcerten in o.a. Willem Twee Toonzaal. Nico is altijd een vurig pleitbezorger geweest voor het bieden van een professioneel podium aan de ontluikende talenten van het conservatorium. 

Als dank en als erkenning voor Nico’s enthousaiste inspanningen en formidabele betrokkenheid, hebben Fontys Conservatorium en Willem Twee muziek en beeldende kunst besloten om deze Chamber Music Contest te herdopen in de Nico Vis Chamber Music Contest. 

Bestel tickets

Datum 23-04
Tijd 14:00
Locatie Toonzaal
Zaal Foyer + Toonzaal