Electronic Beats & Tropical Heat

NAFT en Lo Poloko laten je dansen alsof het je laatste dag op aarde is!
Elektronisch, Horn of Plenty festival

NAFT is een uniek instrumentaal tech housefenomeen uit België. Vier blazers en twee drummers brengen een beukende muur 

Bestel je tickets nu
Datum 8-03
Prijs € 19,50
Locatie Poppodium
Electronic Beats & Tropical Heat

van techno- en housebeats, waarin de grens tussen akoestische en elektronische elementen vervaagt. Lo Poloko is een mix van mariachi balkan koperblazers, bombastische Latin grooves, rock gitaarriffs en hyper energieke percussie. Een unieke combinatie van dansbaar geluid; stilstaan is verboden!

Lo Poloko

Lo Poloko is een eclectisch collectief van muzikanten met roots in Mexico, Chilli, Spanje, Italië en Portugal die elkaar in Rotterdam hebben gevonden. Met Latin muziek als core concept, is hun muziek een voortdurende zoektocht naar nieuwe geluiden , waarbij talloze verschillende stijlen in de Lo Poloko-machine worden versnipperd. Rock, Ska, Cumbia, Reggae, Balkan, Dub… ze omarmen ze allemaal. Elke kleur wordt omarmd om dit unieke amalgaam te creëren dat ze Big Tropical Bang noemen.

www.lopoloko.com

Naft

NAFT mixt de energie van de brasscultuur met de extatische dance sound van weleer, en zet zo de ‘Sound of Belgium’ nationaal en internationaal op de kaart. Hun unieke benadering tilt het genre naar een compleet nieuwe beleving. NAFT brengt een liveshow die kan concurreren met DJ-acts, met daarbovenop een aanstekelijke live-ervaring die blijft nagalmen. Als geen ander laat NAFT de boel draaien, laaien, en onvermijdelijk ontploffen. 

www.naft.live 

Bestel tickets

Datum 08-03
Tijd 20:30
Locatie Poppodium