Dikke Baap, Gladde Paling & Hans Glock

Pure chaos met Baaps Bommen Tour!
Techno
Bestel Tickets
Facebook event
Datum 2-03
Prijs € 20,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Dikke Baap, Gladde Paling & Hans Glock
💣⚠️ 2 maart is het zo ver ⚠️💣
 
De eerste vette DIKKE BAAP show komt naar Willem Twee!!! Op 2 maart komt Dikke Baap langs met zijn BAAPS BOMMEN TOUR!
De hele nacht pure chaos met een line-up waar je u tegen zegt.
 
Vergeet je gehoorbescherming niet, want je gaat het nodig hebben.
Bezoekers van de DIKKE BAAP show eerder dit jaar weten dat het een explosieve avond vol bommen wordt!
 
 
 

𝗣𝗥𝗢𝗚𝗔𝗠𝗠𝗔

DIKKE BAAP
Hans Glock
KYØN
Parsa
MERA
Gladde Paling

 

DIKKE BAAP

Iets wat eind 2021 als hobby begon, is uitgegroeid tot het hard techno duo Dikke Baap. Ze staan bekend om hun hard hitting techno tracks & DJ sets in combinatie met hun eigen unieke humoristische stijl. In deze korte tijd hebben ze al muziek gemaakt met bekende namen zoals Vieze Asbak en Bizzey.

DIKKEBAAP's insta

Hans Glock

Na meer dan 10 jaar ervaring in de dancescene besloot Hans het heft in eigen handen te nemen en muziek te gaan maken die hem de afgelopen tien jaar heeft geïnspireerd. Onlangs getekend door Outsiders Rebl Records is hij klaar om de partyscene te veroveren.

In zijn eerste jaar als opnameartiest trad hij op tijdens Defqon.1, Tomorrowland, Parkpop en het Decibel Festival. Zijn stijl kan worden omschreven als freestyle 2.0, waarbij (rauwe) hardstyle, freestyle, (techno) house, hardcore en (harde) techno op een epische manier worden vermengd. Het klinkt onmogelijk, maar dat is wat een ware tovenaar doet, toch! Je herkent hem aan zijn kenmerkende avonturenhoed en zijn altijd coole, openstaande blouse.

Hans Glock's insta

KYØN


KYØN, hoewel geen grote artiest in de mainstream, heeft zijn stempel gedrukt in bepaalde niches van de muziekwereld. Zijn samenwerkingen met artiesten zoals Dikke Baap, Natte visstick en Vieze asbak hebben zijn naam laten circuleren binnen specifieke subculturen. Ondanks zijn bescheiden bekendheid heeft KYØN een unieke artistieke visie laten zien door zijn deelname aan diverse samenwerkingsprojecten. Ook hij zal dit keer aanwezig zijn bij Baaps Bommen Tour!

KYØN's Soundcloud

Parsa

Afkomstig uit de Belgische cultuurstormstad Antwerpen komt een veelzijdige en baanbrekende kunstenaar genaamd Parsa. Door zijn vermogen om voortdurend te evolueren tot een betere versie van zichzelf, staat dit lid van de collectieven VHS en Pestcore nu klaar om een nieuwe golf van shows aan te voeren. Hier combineert hij een breed scala aan underground muziek met live zang en een ongeëvenaarde dosis showmanship. Na het podium te hebben gedeeld met iconen zoals Joost, gladde paling en vieze asbak, zegent Parsa de wereld nu met krachtige, gloednieuwe solo DJ-optredens die je zullen wegblazen!

Parsa's Insta

MERA

De sets van MERA zijn precies wat je zou verwachten van een ADH-DJ. Ze knallen bijna uit elkaar van de energie, gaan álle kanten op en maken het onmogelijk om niet he-le-maal los te gaan. MERA stuitert van industrial via house, maakt een gek zijsprongetje naar de Black Eyed Peas en rolt van techno naar drum & bass, en weer terug. En wéér terug. 

MERA's Insta
MERA

Gladde Paling

Als je van bassmuziek houdt en nog niet van het fenomeen ‘gladde paling’ hebt gehoord heb je toch echt onder een steen gelegen. Na een jaar van constant nieuwe tunes stijgt hij razendsnel in populariteit. Zijn eerste album dansmuziek werd dan ook goed gevierd met een releaseparty in een uitverkochte 013 Next. Ze gebruiken veel hitjes en nostalgische nummers gemixt met uptempo en memes om het publiek goed te vermaken. De visuals die ze mee hebben gebracht zorgen voor de ultieme ‘waar the fuck ben ik beland?’-ervaring.

Gladde Paling's Insta

Koop hier je 𝘁𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀

Datum 02-03
Tijd 22:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal