Dem Boss

Full reggae festival in one night!
Muziek
Bestel Tickets
Facebook event
Datum 15-10
Prijs v.a. € 10,00
Locatie Poppodium
Dem Boss

Het is tijd voor de eerste post-corona reggae avond en clubnacht in onze Grote Zaal! Be ready voor een festivalprogramma van 4 acts die jullie samen meenemen langs de geschiedenis, het heden en de toekomst van reggaemuziek.

 

Tickets: €10,- / vanaf 23:00 uur: €15,-


 

 

Professor Barabas

Professor Barabas trapt de avond af met de vintage ska, rocksteady en early reggae collectersitems uit zijn platen collectie.

Professor Barabas

One Love Tribe

Vervolgens verwelkomen we One Love Tribe voor hun eerste show buiten Amsterdam. Dit trio bestaat uit MC's Lyrical Benjie (King Shiloh) en Brother Tobias (Change The Mood) en de internationaal gerespecteerde selector Ramses (On-U Sound). Die twee op de mic hebben genoeg tekst voor de hele nacht en Ramses slaat je om de oren met de leipste riddims en unieke dubplates.

JR Kenna

Dan is het tijd voor de eredivisie van de Nederlandse dancehall scene, want in Nederland loopt er ook genoeg rond en JR Kenna is wat dat betreft een artiest waar je niet omheen komt. Al jaren maakt hij tunes met reggae-, afro- en dancehallinvloeden waar mensen gegarandeerd op los gaan. Hij werkte al samen met tal van artiesten en vorig jaar schopte hij het tot de finale van FunX Talent Origins.. En dat talent zit niet stil; hij bracht dit jaar alweer 4 singles uit.

Dawn Panty

Tot slot is het aan onze lokale dancehall queen Dawn Panty om jullie te trakteren op een lekkere nazomerse clubnacht.

 

Dawn Panty

Bestel tickets

Datum 15-10
Tijd 21:00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal + Spiegelzaal