Dear Mother

Stap voor stap veroveren ze de wereld!
Heavy, Metal
Tickets
Facebook event
Datum 21-04
Prijs € 16,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Dear Mother

De Nederlandse alternatieve metalband DEAR MOTHER heeft zich ontwikkeld tot een internationale act met hun upbeat, bitterzoete, ronduit smerige en elektro-geïnfuseerde metal. Met pas elf shows op hun naam heeft de band op verschillende prominente locaties gespeeld, waaronder de metalcruise 70.000tons of Metal en het Metaldays-festival in Slovenië.

DEAR MOTHER staat bekend om het neerzetten van een bijzondere sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Ze spelen een beperkt aantal shows in Nederland, bewust in kleine zalen voor een extra intieme ervaring. De eerste singles ‘12 Years In Exile’, ‘Symbiose’, ‘Satellite’ en ‘Invincible’ werden snel opgepikt door Spotify-afspeellijsten die miljoenen streams bereiken. Het eerste studioalbum ‘Bulletproof’ werd met succes gecrowdfund en in eigen beheer uitgebracht in 2021. Nieuwe muziek is onderweg; de eerste nieuwe single ‘Unbreakable’ kan je nu al beluisteren!

Op dit moment werkt DEAR MOTHER hard aan nieuw materiaal, dat sterk beïnvloed wordt door de nu-metal legendes uit hun jeugd. De bandleden van DEAR MOTHER zijn:

Merel Bechtold: Gitaar
David Pear: Zang
Ferry Duijsens: Gitaar
Desmond Kuijk: Bass
Ruben Israel: Drums

Bestel tickets

Datum 21-04
Tijd 15:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal