Danny Bryant + Demolition Brothers Feat Big Ritch

Blues
Muziek, Rock, Muziek, Roots , Muziek

Bluesgitarist Danny Bryant (UK) behoort tot de wereldtop. Met 20 jaar ervaring in de blues scene heeft Bryant al meer dan 2.000 shows in binnen- en buitenland gespeeld.

Tickets
Datum 14-10
Prijs € 15,00
Locatie Poppodium
Danny Bryant + Demolition Brothers Feat Big Ritch

Over Danny Bryant

Hij deelde daarbij het podium met grootheden als Joe Cocker, Carlos Santana, Buddy Guy en Peter Green. September 2019 kwam zijn nieuwste album ‘Means of Escape’ uit, waarbij Danny voor het eerst de rol van producer op zich neemt. Op vrijdag 14 oktober komt Danny Bryant naar Willem Twee poppodium. Een must voor de echte bluesliefhebber!

Demolition Brothers Feat Big Ritch

Gewapend met een snoeiende ritmesectie en een rauw gitaargeluid huren de Brothers sterspelers in om de boel flink op te schudden en wakker te blazen. Dit keer Big Ritch. Zijn naam zegt het al: een enorme, rauwe kerel met een volle harmonicasound en een fantastische stem. De band rond frontman Richard van de Elzen, Big Ritch and the Blacksmith Company speelt een mix van 50’s & 60’s Style Blues. Met een voorliefde voor o.a. Howlin’ Wolf, Freddie King en Little Charlie & the Nightcats. The Demolition Brothers (bestaande uit Eric Labadie - drums, André Dieterman - gitaar en Kristian van Daalen - bas) hebben hun sporen aardig verdiend in de blues waaronder Kingsnakes. Afzonderlijk trappen ze al zo’n 25 jaar de planken van het podium.
Kortom, een optreden met harde blues aangevuld met de subtiele sound van Big Ritch.
 

Demolition Brothers Feat Big Ritch
Datum 14-10
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal