Danny Bryant + Emily H.

Blues
Rock, Roots

Bluesgitarist Danny Bryant (UK) behoort tot de wereldtop. Met 20 jaar ervaring in de blues scene heeft Bryant al meer dan 2.000 shows in binnen- en buitenland gespeeld.

Tickets
Datum 14-10
Prijs € 15,00
Locatie Poppodium

Over Danny Bryant

Hij deelde daarbij het podium met grootheden als Joe Cocker, Carlos Santana, Buddy Guy en Peter Green. September 2019 kwam zijn nieuwste album ‘Means of Escape’ uit, waarbij Danny voor het eerst de rol van producer op zich neemt. Op zondag 10 oktober komt Danny Bryant naar Willem Twee poppodium. Een must voor de echte bluesliefhebber!

EMILY H.

“The blues is nothing but a good man feelin’ bad.”. Nou de blues is nog wel veel meer. Meer divers. En niet alleen voor mannen. Ook niet alleen over je treurig en triest voelen. Emily H. is pas 20 jaar jong, duidelijk geen man en vol van leven, enegie en vreugde. Al geselecteerd door het Utrechtse  conservatorium, een veelgevraagd zangeres en songwriter bij de wereld vermaarde Wisseloord studio’s. In Amersfoort ‘talk of the town’en opgepikt door promotors van het Flirtin’ With The Blues Festival. Emmelien (haar echte naam) is de dochter van super muzikant Tony Hilbers, die overleed toen ze 1 was. Muzikanten rondom Tony bleven contact houden met het gezin. Ze zagen gelijk haar talent en voedden en koesterden dat. Nog maar net  13 won zee en school wedstrijd met haar versie van “Jolene”, een lastig nummer om te zingen.  Roland Jenster – doorgewinterd professioneel muzikant – was een van de vrienden van Tony. Hij begon haar les te geven en te coachen en is de bandleider van haar  band The Blues Explosion. Op haar 16e maakte Emilyy met deze kanjers een overdonderend debuut op het grote “Rabobank Jazz Festival”.

EMILY H.
Datum 14-10
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal