Carnifex + Chelsea Grin + Bodysnatcher + Varials + The Convalescence

Uitverkocht!
Deathcore , Heavy, Muziek

Carnifex en Chelsea Grin gaan samen Europa door en doen daarbij op 18 december Willem Twee aan. Deze twee bands nemen ook nog twee niet de minste supports mee: Varials en The Convalescence!

 

 

 

Uitverkocht!
Facebook event
Datum 18-12
Prijs Uitverkocht
Locatie Poppodium
Carnifex + Chelsea Grin + Bodysnatcher + Varials + The Convalescence

Over Carnifex

De nieuwe plaat van CARNIFEX genaamd GRAVESIDE CONFESSIONS, die in de vroege herfst van 2021 wordt uitgebracht via Nuclear Blast Records, is geen onbekende in de harde wereld waarin het is gemaakt. Hoewel de hele mensheid de beroering van pijn, zwakte en verraad ervaart, is het ook diep in onze natuur geworteld om deze noties goed te beschermen; om ze geheim te houden. Als we de dood naderen, voelen we vaak een onverzadigbare behoefte om deze dingen aan elkaar te openbaren; opbiechten. “‘GRAVESIDE CONFESSIONS’ zijn alle dingen die je wilt zeggen, maar niet doet; de dingen die je iets te lang met je meedraagt, soms tot aan je sterfbed. Deze plaat verkent de ruimtes die we normaal gesproken aan de kant schuiven, op een eerlijke en kwetsbare manier”, legt oprichter en zanger Scott Ian Lewis uit. "Er is een bevrijding, een gevoel voor humor en een catharsis om daarheen te gaan, vooral als je er normaal niet heen gaat."

Zware Metalen: “Staat als een huis deze band, niets meer aan doen.”

Over Chelsea Grin

Voor Chelsea Grin mag het allemaal een beetje donkerder zijn. Uit sommige mensen hun mond hoor je soms de woorden ‘deathcore is echt dood’ komen, maar dan hebben ze toch hun ogen, en vooral hun oren, gesloten gehouden de voorbije jaren. Chelsea Grin is zo één van de belangrijkste bands in het genre geworden. De blastbeats en gruntpartijen worden ons rond de oren geslingerd en laat dat nu net datgeen zijn waar we van houden. Niet overal zijn ze zo geliefd want de band komt uit Salt Lake City, één van de meest religieuze plaatsen van Noord-Amerika. De brug tussen hemel en hel is op die manier wel erg kort geworden. Je zou hun nummers kunnen omschrijven als de soundtrack van een horrorfilm. Perfect voor Willem Twee dus!

Datum 18-12
Tijd 18:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Uitverkocht