British invasion

Dit is je kans om Muse, Editors én Arctic Monkeys op één avond te beleven!
Indiepop, Rock
Bestel Tickets
Facebook event
Datum 27-01
Prijs € 20,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
British invasion

British Invasion

British Invasion
UK bands zoals The Beatles, Rolling Stones, etc  veroverde in de mid 60s in een vloedgolf de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld wat werd gezien als The British Invasion. Nu is het de beurt aan drie tribute bands van de meest begeerde Britse rockbands van dit moment om deze muzikale vloedgolf in Nederland eens dunnetjes over te doen. Dit is je kans om Muse, Editors én Arctic Monkeys op één avond te beleven! Begin 2023 zal deze live sensatie genaamd 'British Invasion' in de mooiste poppodia over heel Nederland te bewonderen zijn.

Line Up:
Arctic Monkeys (Scummy Men)
Editors (reEDITORS)
Muse (Musest)

British Invasion

Scummy Men

Ontstaan uit de gezamenlijke liefde voor de indierock sensatie uit Sheffield; Arctic Monkeys. 
Het vijftal – leeftijdsgenoten van de band uit Sheffield – laat de oude indierock hits en de gelaagde nieuwere sound op gedetailleerde en energieke wijze samensmelten op het podium. Scummy Men heeft een waarheidsgetrouwe frontman die net als Alex Turner weet te verrassen op toetsen en met zijn extravagante tongval, nog Britser dan een full English breakfast. Get on your dancing shoes, want Scummy Men staat live garant voor een arsenaal aan heupen-schuddende ritmes en denderende gitaargeluiden en is hiermee een lust voor het oog en oor van de Arctic Monkeys fan! 

reEDITORS

reEDITORS knalde de tributescene in in 2012. Festivals, kroegen, indoor and outdoor festivals: reEDITORS will come, see and conquer met een geweldige live set met alle hits die de fans willen horen.
De reEDITORS’ muzikanten zijn uitgeprobeerd en getest door heel Europa, spelen al samen sinds 2005 en zijn een meer dan goed geoliede machine geworden ! Vorig jaar won de band zelfs publieksprijs in de finale van The Battle of the Tributebands !
 
In het kort: reEditors zijn meer dan klaar om het allerbeste van zichzelf te geven in elke zinderende show die ze spelen! Met de alom bekende specifieke sound en feel zetten reEditors een energieke live set neer! 
GET READY FOR A TON OF EDITORS

reEDITORS

Musest

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Het gehele repertoire wordt met passie en technische perfectie uitgevoerd! Door het spelen op dezelfde instrumenten presteren deze topmuzikanten het om ook de allernieuwste hits van Muse identiek na te spelen. Combineer dit met een overweldigende live performance en het maakt Musest dé tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens op bijvoorbeeld Paaspop, Bospop, Nirwana Tuinfeest, Huntenpop, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich ‘The World’s No.1 Muse Tribute’ mag noemen! 

Bestel tickets

Datum 27-01
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal