Break The Day Concert

Aires Tropicales speelt pas twee jaar samen en timmert internationaal
Klassiek, Jazz, Horn of Plenty festival, Lunchconcert

 nu al ontzettend hard aan de weg. 

Bestel je ticket(s)
Datum 6-03
Prijs € 12,50
Locatie Toonzaal
 Break The Day Concert

Aires Tropicales Quintet

Ook op Horn of Plenty krijgt dit zeer jonge talent een podium. Het kwintet heeft een unieke sound binnen de traditionele kamermuziek en valt op door hun sterke energie en de ritmes uit hun geboortelanden Cuba en Spanje. Het speelt zonder bladmuziek en weet een doordachte en zeer aangename performance neer te zetten. 

Aires Tropicales is in oktober ‘21 opgericht aan de Fontys Academy of Music and Performing Arts in Tilburg. Het kwintet bestaat uit de Cubaanse en Spaanse musici: Karla Hernández (hoorn), Ninián Rodríguez (klarinet), Alicia Haro (fluit), Jorge Ruíz (hobo) en Silvia Ruiz (fagot).

Ze hebben in raptempo een indrukwekkende carrière opgebouwd door verschillende projecten en prestaties. Zo hebben ze met Netflix en Vogue de promotiecampagne voor de serie “Queen Charlotte” gemaakt en diverse muziekprijzen gewonnen in o.a. Nederland, Spanje en Italië. Daarnaast hebben ze het voorrecht gehad om in gerenommeerde concertzalen te spelen, zoals in Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam, Tivoli Vredenburg en Muziekgebouw Eindhoven.

Bestel tickets

Datum 06-03
Tijd 12:30
Locatie Toonzaal