Bob Uit Zuid + YoungRubbi

Muziek, Urban, Heavy
Tickets
Facebook event
Datum 1-10
Prijs € 12,50
Locatie Poppodium
Bob Uit Zuid + YoungRubbi

Bob Uit Zuid

Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok.
Bob Uit Zuid is een hiphopmuzikant. Het debuutalbum van Bob Uit Zuid komt begin 2022 uit op Excelsior Recordings. Live speelt Bob Uit Zuid met band. 

YoungRubbi

"Weetje wat me is opgevallen? Niemand raakt in paniek als de zaken volgens plan gaan, zelfs als het plan gruwelijk is. Introduceer een beetje anarchie. Verstoor de gevestigde orde en alles wordt chaos. Weetje wat het ding is met chaos? Het is eerlijk." - YoungRubbi

Chaos Staat Me Goed staat vol opzwepende en verfrissende punk gerelateerde beats met een hiphop/trap oorsprong, maar ook de pop- en indie invloeden zijn goed te horen. Inspiratiebronnen zijn onder andere Iggy Pop, Slowthai, Black Flag en Fontaines D.C. Op de nieuwe EP toont YoungRubbi zijn maatschappijkritische kant. In de meeste nummers neemt hij een observerende rol aan en beschrijft hij met een scherpe blik het systeem en de tijd waarin we leven; een felle en soms schrijnende schreeuw van zijn generatie. Onderwerpen als bedolven worden onder bureaucratie, liefde via telefoons, vechten tegen de dagelijkse sleur en zelfdestructie komen aan bod. Thema’s die vandaag de dag relevanter zijn dan ooit. YoungRubbi wil met Chaos Staat Me Goed een tijdcapsule maken: “Chaos Staat Me Goed gaat over de strijd om baas te worden over alle chaos waar we dagelijks mee te dealen hebben.” - aldus YoungRubbi. Op de EP staan ook de nummers Anti Sleur Boys en Gedachtes Zijn Niet Echt, welke al eerder verschenen.

Bestel tickets

Datum 01-10
Tijd 20:00
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal + Grote Zaal