Bert Dockx + ZEA

Jazz, Roots

Een avond vol folk, psychedelica, ambient, introverte gitaarrock en schaduwrijke jazz.

 

Tickets
Datum 26-05
Prijs € 15,00
Locatie Poppodium
Bert Dockx + ZEA

Bert Dockx

Na het succesvolle Transit, is Safe het tweede album dat Bert Dockx (Dans Dans, Flying Horseman, Ottla, Strand) onder zijn eigen naam uitbrengt. Deze collectie songs en instrumentals schippert tussen dreiging en droom, tussen stilte en storm. Anders dan Transit, bevat Safe vooral eigen werk en slechts twee covers (één van The Velvet Underground, één van Ornette Coleman). Ook doet Dockx het deze keer niet helemaal op z'n eentje, maar wordt hij muzikaal bijgestaan door Loesje en Martha Maieu (Flying Horseman, Blackie & The Oohoos) en Thomas Jillings (Ottla, Linus). 
Koen Gisen, Gents producer voor fijnproevers, is weer van de partij. Samen met hen schildert Dockx een rijk geschakeerd en avontuurlijk klankenlandschap met echo's van zijn talrijke andere muzikale projecten. We horen folk, psychedelica, ambient, introverte gitaarrock, schaduwrijke jazz. 

Socials

Website

Facebook

Instagram

Soundcloud

Beeld © Alex Schuurbiers

Bert Dockx

ZEA

Zea is het solo-project van de Friese Amsterdammer Arnold de Boer, ook wel bekend als zanger en gitarist in de explosieve punk band The Ex. In meer dan twintig jaar speelde Zea in veertig landen verdeeld over zes continenten. Zea zingt graag in het Fries en ook al versta je er niks van, toch komt keihard binnen. Zijn nieuwste album *Witst noch dat d'r neat wie* is wederom een parel.

Socials

Website

Soundcloud

Facebook

Bestel tickets

Datum 26-05
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal