Dead Like Juliet + Awake The Dreamer

Co-headlining European tour 2024
Heavy, Metalcore
Tickets
Datum 2-10
Prijs € 15,00
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal , Grote Zaal
Dead Like Juliet + Awake The Dreamer

Dead Like Juliet

Dead Like Juliet is een zes-koppige metalcore band uit het noorden van Italië. Opgericht in 2009, staat de band bekend om hun krachtige combinatie van melodische hooks, heftige growls en groovy riffs. Hun unieke geluid wordt verder verrijkt met atmosferische toetsen en synths, wat hen onderscheidt binnen de hardcore scene. De teksten van Dead Like Juliet behandelen zowel politieke als persoonlijke en filosofische thema's, waardoor hun muziek een diepere laag krijgt.

Hun discografie omvat onder andere de EP's "Against the Crown" en "Tempest", evenals hun volledige albums "Stranger Shores" en "Stand Defiant"

Facebook

Instagram

Awake the Dreamer

De Zweedse Melodic Post-Hardcore sensatie Awake The Dreamer heeft sinds hun oprichting eind 2015 wereldwijde lof ontvangen in de wereld van Alternative Metal/Rock. Deze band, bestaande uit schoolvrienden, jeugdvrienden en neven, tilde hun muzikale tovenarij naar een hoger niveau in 2017 toen ze ‘Vigilant’ introduceerden aan de Metalcore-wereld via Dreambound.

Na het recente succes met de nummers “Believe” in 2018 en de samenwerking met Robert Ljung van Adept in “Vigilant” (in 2017), werd op 20 september 2019 het debuutalbum ‘Damaged Souls’ eindelijk uitgebracht via het Duitse platenlabel Arising Empire.

Het album bevat de singles “Atmosphere” met de frontman van de Japanse Metalcore band Crystal Lake, Ryo Kinoshita, “Your Mind” en “Far Away” en presenteert een diverse, nieuwe en interessante stijl van een moderne en pakkende mix tussen Post-Hardcore en Metalcore.

Instagram

Tik Tok

Bestel tickets

Datum 02-10
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal + Grote Zaal