Verhuurhuur bij ons een ruimte

Media-archief

naar overzicht

Subterranean Street Society

12 dec 2020
Bij Subterranean Street Society hoor je de onvoorspelbare ruige en uitdagende klanken van de straat. De band heeft bekendheid verworven door de Noorse drama serie Ragnarok waarbij de derde aflevering wordt afgesloten met hun song 'Only Your Sins Know'.
Subterranean Street Society speelde in 2018 meer dan 20 shows bij de Popronde waarna ze het optreden vervolgde met twee shows tijdens Eurosonic wat weer leidde tot een tour in Denemarken en Rusland met als eindstation de Horizon-tour in Nederland. Vervolgens zijn ze begonnen aan een Europese “Anonymous Tour” dit bracht ze naar Nederland, Denemarken, België, Duitsland, Engeland en Schotland.
Het net gereleasde album “Twelve Steps” gaat over alcoholisme. Zanger en songwriter Louis Puggaard- Müller maakte het als tiener en twintiger van dichtbij mee; Zijn vader gleed steeds verder af in een alcoholverslaving met als uiteindelijke gevolg Korsakov en een permanente opname in een kliniek. Ter verwerking besloot Louis om zelf het Alcohol Anonymous boek te bestuderen en ontwikkelde een artistieke vertaling van de stappen: voor elke stap een song.. Hij verhuisde voor de liefde naar Nederland maar kreeg er een band; Subterranean Street Society voor terug.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.